horba evenementenservice

3 laatste tips voor je komende evenement!

Geplaatst op

Heb jij binnenkort een groot evenement voor de deur staan en voel je de stress al komen. Dat is ook niet gek, bij een evenement organiseren komt erg veel kijken. Dit komt voornamelijk omdat je alles moet regelen van A tot Z. Omdat het organiseren van een evenement en verantwoordelijke een lastige taak is, hebben wij een paar laatste aandachtspuntjes op een rij gezet zodat jij deze zeker niet vergeet.

Voorkom rijen aan de bar

Maakt dat deze evenement altijd gebruik van muntjes. Het beste is hiervoor een aparte locatie in te richten. De reden hiervoor is als volgt: mensen willen niet lang hoeven wachten bij de bar. Het geld wisselen bij de bar kost simpelweg te veel tijd, hierdoor wordt het een groot ongeorganiseerd zooitje met veel klagende gasten. Door een aparte verkooplocatie van munten hou je alles centraal.

Zorg voor snelle afrekening

Heb je een luxe of horecaevenement met veel keus uit producten? Zorg dan altijd voor een goed horeca kassa systeem. Met dit systeem kun je alle uitgaven, inkomsten en producten goed bijhouden. Zeker voor meerdaagse evenementen kan dit erg handig zijn om je voorraad in de gaten te houden en eventueel aan te vullen.

Wees niet afhankelijk

Probeer tijdens een evenement altijd te zorgen voor techniek die niet afhankelijk is van andere factoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld scanners van tickets die internet nodig hebben, of batterijen die leeg gaan. Ook bijvoorbeeld het eerder genoemde kassasysteem moet niet afhankelijk zijn van een draadloze internetverbinding, valt deze namelijk weg, dan loopt de hele evenement in de soep. Kan je nou echt niet anders op je evenement en moet je toch gebruikmaken van dit soort apparaten, probeer dan altijd alles van tevoren te testen en te zorgen voor een eigen bekabeld netwerk waar niemand mee kan storen. Daarnaast moet je altijd een back-up plan en een soort nooddienst hebben, zodat problemen snel verholpen kunnen worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden