horba evenementenservice

Bedrijven

Museum Lelystad

Batavialand is het leukste museum in flevoland waar je alles leert over de lange geschiedenis van Nederland en de relatie met de zee.

Brandwacht

Ga je binnenkort een evenement organiseren? Zorg er dan voor dat je rekening houdt met mogelijke calamiteiten. Denk vooruit en huur een brandwacht in.

Afvalverwerking

Op een evenement moet je goed omgaan met het afval dat wordt veroorzaakt door je bezoekers, maar ook door bijvoorbeeld de horecafaciliteiten. Houd rekening met de milieurichtlijnen. Een échte must zijn de olie-absorberende doeken van Milieu Concurrent.

Jaspers Catering Company uit Amsterdam

Als je op zoek bent naar een goede cateraar die jouw feestje of evenement kan voorzien van de lekkerste gerechten en hapjes, overweeg dan Jaspers Catering Company.

Portofoons huren

Een CRM-systeem voor je evenementenbureau

Ook in de evenementenbranche is een CRM-systeem van toegevoegde waarde. Je kunt kijken naar de verschillende aanbieders door te kijken op crmoverzicht.nl

Vakantiehuis makelaar

Op zoek naar een vakantiewoning om in te investeren? Schakel met een ervaren vakantiehuis makelaar voor advies op maat. Met een makelaar van Recreatie-direct maak je de beste keuze voor je investering.

Vier je feest thuis

Een feest geven is altijd gezellig. Wil je het helemaal gezellig maken? Reemark attractieverhuur helpt je daarbij. Je kunt verschillende attracties huren.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden