horba evenementenservice

De leukste vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Geplaatst op

Voor velen is het de mooiste dag van hun leven. De leukste dag is vaak de vrijgezellenavond. Zeker als dit goed georganiseerd is en de ideeën origineel zijn. Tegenwoordig mag het best een stuk spannender dan gek verkleed over straat. In deze blog geven we je een aantal voorbeelden waarmee je aan de slag kunt om voor jouw vriendin het tofste vrijgezellenfeest te organiseren. Vrijgezellenfeest vrouwen helpt je graag met het arrangeren van een onvergetelijke avond.

Speurtocht

Het is een klassieker en het is een manier om de nodige hilariteit op gang te brengen. Het is niet eens heel makkelijk om de vos te vinden of de puzzels op te lossen die leiden naar zijn of haar locatie. Zeker als je dit door een bedrijf laat organiseren is iedereen betrokken bij de activiteiten. Niemand weet dan ook precies waar de speurtocht eindigt. Er zijn zelfs speurtochten op de wallen te doen. Met allen gevolgen van dien.

Muzikaal plezier

Door een beetje muzikaal plezier verandert een avond van hartstikke leuk, direct naar superleuk. Nog leuker is het om een muziekclip op te nemen bij al deze muzikale hoogstandjes. Een videoclip maken van jullie lipdubben is erg grappig.

Lasergame

Om je scherpschutter skills eens even lekker te trainen is een potje lasergamen heel leuk. Op deze manier kun je heel gemakkelijker je frustraties de vrije loop laten en eindelijk die irritante vriendin betaald zetten dat ze op de middelbare school je vriendje afgepakt heeft. Een lasergame eindigt steevast in tranen, van plezier, met een lekker cocktail die de verliezers je aan moeten bieden. The winner takes it all.

Racen

Als jullie voorbij rijden dan is het net of de jaren vijftig weer teruggekeerd zijn. Of de Barbie in town is of dat de pinkpanter op eens een scooterverhuurbedrijf begonnen is. Een scootertocht op roze scooters, door Amsterdam bijvoorbeeld, is een hilarische manier om van kroeg naar kroeg te gaan. Het is erg grappig en jullie zullen daarom veel bekijks trekken in de stad. En dat is toch ook wel een van de bedoelingen van zo’n scootertocht en vrijgezellenfeest.

Wellness

Een wellnessfeest voor de aanstaande bruid is ook een hele leuke manier om haar in het zonnetje te zetten. En daarnaast is het een manier om lekker te ontspannen zodat ze zich op de trouwdag relaxt en uitgerust voelt.

Langweekend weg

Een ultieme actie is natuurlijk een weekendje weg met de aanstaande bruid, naar een toffe stad in Europa, bijvoorbeeld Berlijn, Parijs, Barcelona of Praag. In deze steden zijn er tal van culturele exploraties mogelijk, zoals het bezoeken van musea en galeries, maar ook gewoon lekker in de kroeg zitten en genieten van lokale delicatesse. Zoals:

  • Tapas (Barcelona)
  • Braadworst (Berlijn)
  • Parijs (macaron)
  • Beef burger (Praag)

Maar eet er niet te veel anders pas de bruid niet meer in haar op maat gemaakte jurk.

Ontdek meer?

Waarom zelf varen in de grachten van Utrecht superleuk is? En waar komt burlesk eigenlijk vandaan? (Ook een heel leuk thema voor een vrijgezellenfeest overigens, met name voor mannen).

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden