horba evenementenservice

Outfit tips: kleed je superleuk in 2022

Geplaatst op

FeetUnique veters geeft je telkens superleuke opties om je outfit een mooie uitstraling te geven. Maar een outfit is meer dan alleen de veters in je schoenen. 

De moraal van deze blog: stop met je te kleden als een kind, kleed je als een volwassene. Veel mannen en vrouwen benaderen hun casual stijl vanuit de verkeerde hoek; ze streven ernaar er jeugdig uit te zien. Maar als je er goed gekleed uit wilt zien, moet je altijd streven naar een volwassen uitstraling. We vertellen je er graag meer over in deze blog. 

Volwassenheid is the goal 

Volwassenheid is een aantrekkelijke eigenschap bij mannen. Dit is immers wat de mannen van de jongens onderscheidt. Volwassenheid getuigt van mannelijkheid en dwingt respect af, en dat is een eigenschap die je mensen graag wilt laten zien. Dat betekent niet dat je je moet kleden als je vader. Het betekent niet dat je je oud moet kleden. Het betekent alleen dat je jezelf niet moet afschilderen als een tiener… tenzij je echt een tiener bent.

Wat niet te doen

Je wilt je kleden als een volwassene. Alles wat te opzichtig is, wordt gewoon ongepast voorbij een bepaalde leeftijd. Grappige of cartooneske t-shirts zijn een duidelijke no-go. Een grappig T-shirt dragen is net zoiets als de jongen zijn die steeds weer dezelfde grap maakt. Het kan grappig zijn de eerste keer dat je het t-shirt ziet, maar het wordt snel oud. Vermijd ook alles met slogans. Wat ook een no go is, dat zijn gekleurde veters in je schoenen. Die kun je natuurlijk wel heel goed op een acid rave dragen. Veel beter is het om casual veters te dragen. Op feetuniqueveters.nl vind je hier meer over. 

Blijf niet in het verleden hangen

Je wilt voorkomen dat je eruit ziet als iemand die nog niet volwassen is – iemand die vastzit in zijn verleden. Je wilt er niet meer uitzien als een tiener, maar je kleden als een man of vrouw. Maak je geen zorgen, we zullen je nog wat tips geven over hoe je dat kunt doen. 

Wat je dus wel moet doen

Het eerste wat je moet doen om je tiener look af te schudden, is je grafische voorkeur opgeven. Kijk maar naar de films. Je zult nooit een stoere, mannelijke actieheld een grafisch T-shirt zien dragen. De enige keer dat je een grafisch T-shirt ziet, is als het personage ofwel een man-kind, een echt kind of een luilak is. Veel beter is het om poloshirts of casual shirts te dragen. Een eenvoudig wit shirt staat geweldig bij een donkerblauwe jeans.

Jeans, daar scoor je mee

De favoriete casual beenmode van elke man is een spijkerbroek. Vermijd echter wijde jeans. Je wilt voorkomen dat je je jeans elke twee seconden omhoog moet trekken. Hij moet zichzelf omhoog houden zonder riem. Ook moet hij niet rond je enkels plooien. 

Vermijd ook versieringen op jeans. Dat betekent: geen overmatige beschadigingen, geen scheuren en niet van die gebleekte jeans. En tenslotte – dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, vermijd grote logo’s. Het beste is helemaal geen logo´s. In plaats daarvan, houd je jeans simpel. Ga voor een strakke, donkerblauwe, taps toelopende jeans. Dan zul je er geweldig uitzien.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden