horba evenementenservice

Tips voor bedrijfsuitjes. Wat is echt leuk om te doen?

Geplaatst op

Een of twee keer in het jaar wordt het personeel van een bedrijf in de watten gelegd met een bedrijfsuitje. Dit wordt gedaan als bedankje voor de bewezen diensten. Ook is het een goede manier om de medewerkers een positieve kijk op het bedrijf te geven en de teamspirit op te bouwen. Maar wat is tegenwoordig nu echt leuk om te doen? Soms kan het best wel lastig zijn om iets leuks te verzinnen. Daarom geven we je in deze blog een aantal tips. Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel mee.

Race

Het is altijd leuk om een race te houden, want mensen worden er competitief van. Het is toch ook heel leuk om je collega’s eens even flink te kloppen. Je kunt op een circuit een autorace doen, maar een race met sloepen in Amsterdam is ook erg tof.

Escape room

Om een escape room te kunnen verlaten is er samenwerking en doorzettingsvermogen nodig. Meestal is er een tijdslimiet verbonden aan een escape room. In deze game wil je gewoon de code kraken zodat je deur geopend wordt. Samenwerking en teamspirit zijn nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Adventure

Tijdens een adventure doe je dingen die je ook als kind deed: klimmen in toestellen, rollen in de modder en rondrennen tijdens sport en spel. Rondrijden op een cart is een andere adventure die je kunt beleven. Of wat dacht je van een stormbaan? De obstakels overkomen is een vak apart en vraagt de inzet van het hele team.

Cluedo

Wie heeft de moord gepleegd, met welk wapen en in welk vertrek? Dat zijn de vragen die gesteld worden in het spel Cluedo. Dit kun je natuurlijk ook in het echt doen. Er bestaan diverse adventure die misschien anders heten, maar een vergelijkbaar concept hebben. Speuren en puzzelen zijn hierbij vaste onderdelen.

Zeilen

De geur van de zee, de frisse wind en de open watervlakte. Het zijn de dingen die de grote waterplas geliefd maken. Door met het bedrijf te gaan zeilen, kun je genieten van de natuur. Op een boot zijn er vaak volop mogelijkheden om gesprekken te voeren en gezellig te eten. Ook teambuilding is mogelijk. Een activiteit die vaak gedaan wordt op een schip is het kaartspel met de competenties en karaktereigenschappen. Je geeft elkaar kaarten met daarop een karaktereigenschap geschreven. Deze kaarten worden besproken. Waarom gaf je een specifieke kaart aan iemand?

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden