horba evenementenservice

Transportkisten ook zeer geschikt voor evenementenservice

Geplaatst op

Zeker ook voor evenementenservice, maar voor nog veel meer andere doeleinden kun je als ondernemer tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder goede transportkisten. Je wilt immers dat alles wat je vervoert op een veilige en verantwoorde wijze vervoerd wordt en zeker niet beschadigd raakt. Door te kiezen voor transportkisten van de beste kwaliteit, voorkom je dat er sprake is van schade en kun jij met een gerust hart zo goed als alles vervoeren.

Zo vervoer je veilig en lopen de goederen geen schade op

Kies je voor transportkisten, dan doe je er verstandig aan te kiezen voor transportkisten die gemaakt zijn van vurenhout, multiplex of betonplex. Kies je voor transportkisten van deze materialen, dan weet je zeker dat je alles veilig en schadevrij kunt vervoeren. Transportkisten kunnen op maat gemaakt worden en dat in zo goed als elke gewenste afmeting. Ook de dikte en de hoeveelheid transportkisten heb je voor het grootste deel zelf in de hand. Kies je voor transportkisten die beschikken over een ISPM 15 certificaat, dan kies je voor transportkisten die de beste bescherming bieden en jouw spullen op waterdichte wijze vervoeren. 

Voor veilig vervoer ook buiten de Europese Unie

Transportkisten kunnen prima op maat gemaakt worden. Dit geldt overigens niet alleen voor transportkisten, maar ook voor bijvoorbeeld kratten, houten kisten en zelfs pallets. Kies je voor transportkisten van vurenhout, betonplex of van multiplex, dan kies je voor relatief lichte verpakkingen. Dit bespaart zo ook nog eens de nodige kosten. Met het al eerder genoemde ISPM 15 certificaat voldoe je aan alle eisen die internationaal gesteld worden. Het maakt de kisten ook meteen geschikt voor transport buiten de Europese Unie. 

Transportkisten met wielen en van roestwerend materiaal

Kies je voor de beste transportkisten, dan kun je met een gerust hart machines en onderdelen vervoeren, maar bijvoorbeeld ook meubilair, antiek en schilderijen, glas en kunststof. Je hebt transportkisten met wielen, aluminium hoekprofielen en kisten van roestwerende materialen. Uiteraard beschikken de kisten over het beste hang- en sluitwerk. Wie denkt dat transportkisten altijd heel erg duur zijn, heeft het helemaal mis. Deze kisten kunnen namelijk tegen zeer betaalbare prijzen aangeboden worden en de kisten kunnen zelfs ter plaatse gemonteerd worden.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden