horba evenementenservice

Waarom is een vaartocht in Amsterdam leuk?

Geplaatst op

Amsterdam is een bijzondere stad en zeker de culturele hoofdstad van ons land te noemen. Daarnaast is het ook nog eens een keer echt de hoofdstad van ons land, waardoor je alle werelden bij elkaar hebt. Erg leuk om te zien wat je allemaal in deze oude stad kan doen. In deze blog willen weer een aantal tips geven hoe jij kunt profiteren van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Bij boot huren amsterdam kies je de leukste boot uit om lekker te gaan varen over de grachten van Amsterdam.

Culinaire reis 

Een vaartocht de Amsterdam met een gehuurde sloep is natuurlijk een culinaire reis te noemen. Want je kunt er van allerlei leuke restaurants aandoen. Ook weer natuurlijk heerlijke hapjes meenemen en een goede fles wijn. Samen genieten met familie en vrienden is op deze manier erg mooi. Meer aan dichtbij je favoriete restaurant om lekker aan tafel te gaan.

De historie van een welvarende stad

Wanneer je zo met je boot door de grachten heen vaart zul je ervaren dat Amsterdam en zeer historisch geladen stad is die er heel anders uitziet vanaf het water dan vanaf de straat. Wanneer je iemand in je boot meeneemt, een gids, dan begint de stad echt voor je te leven. Zo’n gids weet heel wat te vertellen over de verschillende gebouwen en de gebeurtenissen die er in en rondom plaatsgevonden hebben. Wanneer je meer te weten wilt komen over onze hoofdstad, dan raden we je aan om een tour met een gids te doen.

Lees over de regels 

Het is goed om te weten wat de verschillende regels op het water zijn. Op deze manier is het mogelijk om problemen te voorkomen. Weet je niet precies hoe het allemaal zit, vraag het dan aan de verhuurder van de boot. Deze kan je zeker helpen. We raden je aan, wanneer je de kapitein bent, om zeker niet teveel alcohol te drinken. Je moet immers je hoofd erbij houden en als een echte kapitein het roer goed weten te hanteren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden