horba evenementenservice

Waarom je op jouw evenement gebruik moet maken van etiketten?

Geplaatst op

Waarom zou je jezelf druk maken over etiketten op je evenement, zullen de meeste ondernemers wel denken. Je hebt met je evenement al genoeg te doen en te regelen. Toch is het gebruik van etiketten soms handiger als je denkt bijvoorbeeld bij je horeca of in de verkoop van je producten, waarom dat zo is? Dat lees je hieronder.

Sneller werken

De eerste reden om gebruik te maken van etiketten is heel simpel: het werkt supersnel. Op evenementen is het vaak een hoop stress en er moeten dingen snel worden geregeld. Ideaal als je dan op je producten snel een sticker kan plakken en weer door kan. Hierdoor verloopt alles op jouw event een stuk soepeler.

Gebruik inde horeca

Het is in de horeca van je event superbelangrijk op te letten met verschillende voedingswaren en de houdbaarheid ervan. Doordat je werkt op locatie heb je vaak niet echt een vast systeem en daarbij wordt er in veel keukens ook gebruik gemaakt van etiketten. De etiketten kan je gebruiken om aan te geven wat iets is, welke dag het gemaakt of geopend is of waar het bijvoorbeeld heen moet of vandaan komt.

Verspreiden van je merk

Etiketten zijn ook een goede manier voor het verspreiden van je merk. Je kunt etiketten bedrukken met je merk, logo, slogan of iets wat je maar bedenkt. Het is goed deze etiketten toe te voegen aan al je producten zodat klanten of bezoekers duidelijk zien dat het van jouw merk is. Dit zorgt voor een grotere bekendheid van jouw merk, dit is belangrijk zodat jouw merk wordt geprint in het geheugen van de consument.

Blanco etiketten

Een laatste tip en reden voor het gebruik van etiketten. Je kunt etiketten ook blanco kopen waardoor je er nog op kunt schrijven. Hierdoor kun je alles wat je maar wil of nog nodig hebt op de etiketten zetten. Hierdoor kan je deze rol overal voor gebruiken, altijd handig om er een bij je te hebben op je volgende event!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden