horba evenementenservice

Zelf varen in de grachten van Utrecht: superleuk!

Geplaatst op

Ben je iemand die houdt van lekker varen dan is het huren van een bootje in Utrecht echt iets voor jou. Op deze manier heb je de tijd aan jezelf en zit je niet vast aan het programma van een rederij. Dat is een stuk relaxter. Sloep huren Utrecht is de plek om de kapitein in jezelf te ontdekken.

Gemak

De boten waarmee je vaart zijn ruim en vaak geschikt voor 12 personen. Daarnaast is het erg gemakkelijk om deze boten te besturen en je hebt er geen vaarbewijs voor nodig. Het is erg leuk om met een bedrijfsuitje een boot te huren, dit doe je bij een bedrijf dat deze boten verhuurt. Varen op zo’n ding zorgt voor veel hilariteit en gezelligheid. Het is gemakkelijk om een boot online te reserveren en te betalen.

Milieuvriendelijk

Een bedrijfsuitje is leuk, maar voor het bedrijf is het wel belangrijk dat het zo groen mogelijk is. Dat staat ook leuk op de social media van jullie bedrijf, omdat je dan overkomt als een ecologisch verantwoord bedrijf.

Catering

De meeste bedrijven waarvan je een boot huurt om zelf te varen door de grachten van Utrecht, kunnen indien gewenst de catering vanaf de kade verzorgen. Denk dan aan hapjes en drankjes. Natuurlijk kun je ook kiezen om zelf een koelbox mee te nemen en deze vol lekkere dingen te stoppen.

Leuke locaties

Mocht je even klaar zijn met varen, dan zijn er nog tal van leuke locaties die je in Utrecht aan kan doen. We raden je de verschillende musea aan. Natuurlijk kun je ook een tussenstop doen bij verschillende eet- en drinkgelegenheden.

Historisch Utrecht

Vanuit de boot kun je verschillende toffe grachtenpanden zien. Dat zorgt voor een historische sfeer en je leert vanuit de boot Utrecht vanuit een heel ander perspectief zien. Utrecht heeft echt prachtige grachten die vooral in de ochtend heel mooi zijn, wanneer het zonlicht door de bladeren van de bomen op de kade het wateroppervlak raakt. Niet alleen de panden aan de grachten van Utrecht zijn geweldig, ook de architectuur van de grachten zelf is schitterend om te zien.

Conclusie

Een tochtje zelf varen door de grachten van Utrecht is een leuke activiteit voor jong en oud. Je kunt het doen met vrienden en familie, maar evengoed met collega’s voor een bedrijfsuitje. Wil je een verzorgde catering of liever zelf je hapjes en drankjes mee nemen? Het kan allemaal. Hoe je een boottochtje ook aankleedt, het zal een leuke en onvergetelijke trip over het water worden. Leer Utrecht van een heel andere kant zien en leer wat meer over ons Nederland.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden